Υπηρεσίες

Αρχική Υπηρεσίες

Είμαστε πολλά περισσότερα από ένα μόνο κατάστημα. Δεν πωλούμε προϊόντα, αλλά συγκεντρώνουμε τις προσφορές ηλεκτρονικών καταστημάτων μόδας σε μια κεντρική τοποθεσία και παρέχουμε την δυνατότητα γρήγορων και απλών αγορών. Με ένα μόνο κλικ θα μεταφερθείτε στο επιλεγμένο σας ηλεκτρονικό κατάστημά όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Η ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ ΜΑΣ

Για μια πλήρη λίστα των αποτελεσμάτων, αναζητούμε τα ονόματα προϊόντων και τα περιγραφικά κείμενα πολλών εκατομμυρίων εμπορικών προσφορών που μας παρέχονται. Στην αναζήτηση, συμπεριλαμβάνουμε επίσης τα ονόματα των κατηγοριών προϊόντων ή / και των χαρακτηριστικών του προϊόντος. Παραθέτουμε τα αποτελέσματα αναζήτησης προϊόντων σύμφωνα με τη συνάφεια του αποτελέσματος. Τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση τα ονόματα των προϊόντων έχουν μεγαλύτερη συνάφεια από τα αποτελέσματα που βασίζονται σε περιγραφικά κείμενα. Εμφανίζουμε τα προϊόντα, όπου ο όρος αναζήτησης εμφανίζεται στο όνομα της προσφοράς, υψηλότερα στη λίστα των αποτελεσμάτων αναζήτησης από άλλα προϊόντα.

Οι αναζητήσεις πολλών λέξεων μπορούν να οδηγήσουν σε αποτελέσματα, όπου οι όροι δεν εμφανίζονται συνεχώς στην προσφορά. Από αυτά,μεταξύ άλλων, τα ερωτήματα μπορούν να επηρεαστούν από ορισμένα επώνυμα προϊόντα σε συνδυασμό με γενικούς όρους. Επομένως, μια αναζήτηση για το όνομα "παντελόνι" μπορεί να βρει όχι μόνο παντελόνια των αντίστοιχων εκδοτών αλλά και εκείνες τις προσφορές που χρησιμοποιούν το εμπορικό σήμα στο κείμενο της προσφοράς τους. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί εάν το εμπορικό σήμα έχει περιγραφικό χαρακτήρα ή συντομογραφία.